Hoteller i Oslo

I DAG
17%
RABATT
Hotellbilder: Clarion Hotel The Hub, Oslo
4,4 /5
Utmerket
Vurdering basert på 3623 gjesteomtaler
Hotell

* Beliggenhet *Service i resepsjon og frokost resturant* Raske heiser

Hilde, 2014-06-05
  • Fasiliteter ved Clarion Hotel The Hub
  • Regler for fysisk avstand overholdes
  • Terrasse
  • Basseng
  • WiFi i alle områder
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • Luksushoteller
  • På landet
Dobbeltrom/Tomannsrom Standard
Fra 171,1 US$
Dobbeltrom/Tomannsrom Superior
Suite med 1 soverom
+
Dobbeltrom/Tomannsrom Deluxe
Dobbeltrom Economy
Fra 142,0 US$
Dobbeltrom med byutsikt
Vis alle romtyper Clarion Hotel The Hub

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Oslo
4,1 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1335 gjesteomtaler
Hotell

økologisk frokostmoderne"gjennomsiktig" baderomsdør

Nadia, 2014-05-31
  • Fasiliteter ved Comfort Hotel Xpress Youngstorget
  • Døgnåpen resepsjon
  • Røykfrie rom
  • Terrasse
  • Wi-Fi
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Dobbeltrom Superior
Dobbeltrom Budget
Fra 74,6 US$
Vis alle romtyper Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Park Inn by Radisson Oslo, Oslo
4,2 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1614 gjesteomtaler
Hotell

Alt. Prisen var meget bra, personalet var utmerket og beliggenheten ypperlig. Du fikk utrolig mye for prisen. Kommer tilbake dit.Det eneste jeg vil utsette på hotellet er at frokosten ble ryddet bort lenge før kl. 11.00. Det ga oss en lite hyggelig opplevelse. Når dere annonserer at frokosten varer til 11.00 forventer vi at man venter med å rydde bort maten til etter dette kl.slettet.Ellers hadde vi et hyggelig opphold :-)

Per-roe, 2014-04-10
  • Fasiliteter ved Park Inn by Radisson Oslo
  • Gjestene kan takke nei til rengjøring av boenheten sin
  • Stryk av tøy
  • Safe
  • Handikapvennlig
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Rom Standard
Fra 81,8 US$
Rom Superior med byutsikt og balkong
Rom Superior
Juniorsuite
Vis alle romtyper Park Inn by Radisson Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: P-Hotels Oslo, Oslo
3,6 /5
Bra
Vurdering basert på 3336 gjesteomtaler
Hotell

Hyggelig personale, sentral beliggenhetSkittent rom og bad! Maten var fæl!

Else, 2014-03-27
  • Fasiliteter ved P-Hotels Oslo
  • Varmeanlegg
  • Røykfrie rom
  • Sikkerhetsvakt døgnet rundt
  • Bagasjeoppbevaring
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltrom
Fra 57,0 US$
Dobbeltrom Standard
Tremannsrom
Firemannsrom
+
Tomannsrom Standard
Lite dobbeltrom
Køyeseng i sovesal for kun kvinner
Køyeseng i sovesal for kun menn
Vis alle romtyper P-Hotels Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Karl Johan Hotel, Oslo
4,2 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1840 gjesteomtaler
Hotell

Meget hyggelig betjening både i resepsjon og de som ordnet rommet.Kunne ikke låse døra fra innsiden, og resepsjonen kunne ikkehjelpe! Varmekabler på badet virket ikke. Veldig lite og trangtbad. Ingen knagger og hylle til å legge fra seg toilettsaker.Dårlig lys for sminking.

Egil, 2014-03-15
  • Fasiliteter ved Karl Johan Hotel
  • Klesvask
  • Førstehjelpsutstyr er tilgjengelig
  • WiFi i alle områder
  • Mulighet for kontantløs betaling
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom Standard
Fra 132,6 US$
Enkeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Fra 132,6 US$
Rom Superior med king-size-seng
Familierom Deluxe
Juniorsuite med king-size-seng og byutsikt
Suite Executive med king-size-seng og utsikt over byen
Dobbeltrom Deluxe
Rom med king-size-seng – tilpasset funksjonshemninger
Vis alle romtyper Karl Johan Hotel

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

I DAG
6%
RABATT
Hotellbilder: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1917 gjesteomtaler
Hotell

God sevice fra de som vasker samme med de i resepsonHotellet trenger renovering. Slitte rom, mugglukt på bad. Kø ved frokost.

Rose, 2014-03-13
  • Fasiliteter ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
  • De ansatte følger alle sikkerhetsregler fra lokale myndigheter
  • Parkeringsplass
  • Basseng
  • Romservice
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • Luksushoteller
  • På landet
Rom Standard
Fra 123,4 US$
Rom Superior
Rom Premium med fjordutsikt
Familierom
Juniorsuite
Rom Superior med panoramautsikt over byen
Familierom med terrasse
Vis alle romtyper Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Scandic Karl Johan, Oslo
4,0 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1192 gjesteomtaler
Hotell

God frokost. God service og rent og pent rom.Resepsjonsbetjeningen var lite hjelpsom og serviceinnstilt - uproffe.

Beate, 2014-03-11
  • Fasiliteter ved Scandic Karl Johan
  • Fysisk avstand i spiseområder
  • Snackbar
  • Røykvarslere
  • Delt materiell som utskrevne menyer, magasiner, penner og papir er blitt fjernet
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom
Fra 74,6 US$
Dobbeltrom Superior

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Comfort Hotel Børsparken, Oslo
4,0 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1869 gjesteomtaler
Hotell

Enkelt og greit hotell for kortere oppholdFrokosten - dårlig eggerøre, dårlig melk og juice, kunne hatt egg og bacon.

Egil, 2014-02-16
  • Fasiliteter ved Comfort Hotel Børsparken
  • Brannslukningsapparater
  • Safe
  • Familierom
  • Bar
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltrom Standard
Fra 78,4 US$
Lite dobbeltrom
Fra 83,8 US$
Familierom Standard
+
Dobbeltrom Superior
Dobbeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Vis alle romtyper Comfort Hotel Børsparken

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Citybox Oslo, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 12561 gjesteomtaler
Hotell

Servicen og vennligheten til dei ansatte!Nytt og fint!!Grei beliggenhet!!Too small for two persons if you book small double room - it really small that actually unable to let two persons to live. Self-services even check-in, lack of interaction between the hotel and guests,also no one help if you really get trouble.i don't like here

Fred-ronny, 2014-02-12
  • Fasiliteter ved Citybox Oslo
  • Røykfritt på hele overnattingsstedet
  • Gjestene kan få maten levert på boenheten
  • Gjestene kan takke nei til rengjøring av boenheten sin
  • Ekspress-innsjekking/-utsjekking
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Lite enkeltrom
Fra 63,5 US$
Lite dobbeltrom
Enkeltrom
Dobbeltrom
Familierom
+
Tomannsrom
Enkeltrom med balkong
Juniorsuite
Vis alle romtyper Citybox Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Grand Hotel, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1371 gjesteomtaler
Hotell

Sentralt beliggende og nære vei til det meste. Kommer helt klart til å bruke dere neste gang jeg skal bestille hotell.Høy musikk på nattestid

Frode, 2014-02-06
  • Fasiliteter ved Grand Hotel
  • Internett
  • Treningsstudio
  • Spa- og velværeavdeling
  • Allergikervennlige rom
  • Ettertraktet!
  • Gourmet
  • Designhoteller
  • På landet
Dobbeltrom Grand Deluxe
Rom Superior med king-size-seng
Juniorsuite
Rom Standard med queen-size-seng
Fra 154,1 US$
Dobbeltrom
Rom Standard med king-size-seng
Vis alle romtyper Grand Hotel

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotell i Oslo. Anmeldelser av hotell Oslo

Velkommen til Oslo. Oppgi datoer og velg blant over 120 overnattingssteder!. Finn et sted å bo i Oslo. Book til den beste prisen! Oslo → Hoteller Oslo, Vandrerhjem, Leiligheter Oslo, Leilighetshoteller. Finn billige hoteller og overnatting Oslo. Hotell i Oslo — Sammenlign 120 hoteller i Oslo.

Hvorfor skal du velge ehotelsreviews.com?

Book nå, betal senere Med GRATIS avbestilling på de fleste rommene

Ærlige omtaler

Ærlige omtaler

Våre hotellanmeldelser vil hjelpe deg med å finne det beste tilbudet på det rette stedet.

 ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com har et stort utvalg av flere enn 600 000 hoteller i mer enn 200 land.

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Vi har mer enn bare hoteller. Se vårt store utvalg av ulike typer overnattingssteder.

Vi snakker språket ditt

Vi snakker språket ditt

Nettsider på Norsk og 17 andre språk

Se hoteller på et kart
Søk i nærheten for i kveld
Fant du ikke noe som passer? Fortsett søket