Hoteller i Oslo

Hotellbilder: Clarion Hotel The Hub, Oslo
4,5 /5
Utmerket
Vurdering basert på 3188 gjesteomtaler
Hotell

* Beliggenhet *Service i resepsjon og frokost resturant* Raske heiser

Hilde, 2014-06-05
  • Fasiliteter ved Clarion Hotel The Hub
  • Frukt
  • Damprom
  • Snackbar
  • WiFi i alle områder
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Dobbeltrom/Tomannsrom Standard
Dobbeltrom/Tomannsrom Superior
Suite med 1 soverom
Dobbeltrom/Tomannsrom Deluxe
Dobbeltrom Economy
Fra 119,0 US$
Dobbeltrom med byutsikt
Vis alle romtyper Clarion Hotel The Hub

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Oslo
4,1 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1204 gjesteomtaler
Hotell

økologisk frokostmoderne"gjennomsiktig" baderomsdør

Nadia, 2014-05-31
  • Fasiliteter ved Comfort Hotel Xpress Youngstorget
  • Wi-Fi
  • Bordtennis
  • Allergikervennlige rom
  • Internett
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Dobbeltrom Superior
Dobbeltrom Budget
Fra 60,9 US$
Vis alle romtyper Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

I DAG
19%
RABATT
Hotellbilder: Park Inn by Radisson Oslo, Oslo
4,2 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1679 gjesteomtaler
Hotell

Alt. Prisen var meget bra, personalet var utmerket og beliggenheten ypperlig. Du fikk utrolig mye for prisen. Kommer tilbake dit.Det eneste jeg vil utsette på hotellet er at frokosten ble ryddet bort lenge før kl. 11.00. Det ga oss en lite hyggelig opplevelse. Når dere annonserer at frokosten varer til 11.00 forventer vi at man venter med å rydde bort maten til etter dette kl.slettet.Ellers hadde vi et hyggelig opphold :-)

Per-roe, 2014-04-10
  • Fasiliteter ved Park Inn by Radisson Oslo
  • Handikapvennlig
  • Bruk av rengjøringsmidler som er effektive mot koronaviruset
  • Røykfrie rom
  • Internett
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Rom Standard
Fra 99,3 US$
Rom Superior med byutsikt og balkong
Rom Superior
Juniorsuite
Vis alle romtyper Park Inn by Radisson Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: P-Hotels Oslo, Oslo
3,7 /5
Meget bra
Vurdering basert på 3234 gjesteomtaler
Hotell

Hyggelig personale, sentral beliggenhetSkittent rom og bad! Maten var fæl!

Else, 2014-03-27
  • Fasiliteter ved P-Hotels Oslo
  • Ingen bruk av engangsplast
  • Varmeanlegg
  • Røykvarslere
  • Spesialkost (etter avtale)
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltrom
Fra 57,7 US$
Dobbeltrom Standard
Tremannsrom
Firemannsrom
+
Tomannsrom Standard
Lite dobbeltrom
Køyeseng i sovesal for kun kvinner
Køyeseng i sovesal for kun menn
Vis alle romtyper P-Hotels Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Karl Johan Hotel, Oslo
4,1 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1740 gjesteomtaler
Hotell

Meget hyggelig betjening både i resepsjon og de som ordnet rommet.Kunne ikke låse døra fra innsiden, og resepsjonen kunne ikkehjelpe! Varmekabler på badet virket ikke. Veldig lite og trangtbad. Ingen knagger og hylle til å legge fra seg toilettsaker.Dårlig lys for sminking.

Egil, 2014-03-15
  • Fasiliteter ved Karl Johan Hotel
  • Sikkerhetskamera i fellesområdene
  • Klesrens
  • Adgang med nøkkelkort
  • Frokost
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom Standard
Dobbeltrom Economy
Enkeltrom Economy
Enkeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Fra 108,6 US$
Rom Superior med king-size-seng og sovesofa
Rom Superior med king-size-seng
Rom Deluxe med king-size-seng og sovesofa
+
Juniorsuite med king-size-seng og byutsikt
Suite Executive med king-size-seng og utsikt over byen
Vis alle romtyper Karl Johan Hotel

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

I DAG
9%
RABATT
Hotellbilder: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1526 gjesteomtaler
Hotell

God sevice fra de som vasker samme med de i resepsonHotellet trenger renovering. Slitte rom, mugglukt på bad. Kø ved frokost.

Rose, 2014-03-13
  • Fasiliteter ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
  • Basseng
  • Faks/kopimaskin
  • Delt materiell som utskrevne menyer, magasiner, penner og papir er blitt fjernet
  • Varmeanlegg
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • Luksushoteller
  • På landet
Rom Standard
Fra 129,8 US$
Rom Superior
Rom Premium med fjordutsikt
Familierom
Juniorsuite
Rom Superior med panoramautsikt over byen
Familierom med terrasse
Vis alle romtyper Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

I DAG
7%
RABATT
Hotellbilder: Scandic Karl Johan, Oslo
4,0 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1273 gjesteomtaler
Hotell

God frokost. God service og rent og pent rom.Resepsjonsbetjeningen var lite hjelpsom og serviceinnstilt - uproffe.

Beate, 2014-03-11
  • Fasiliteter ved Scandic Karl Johan
  • Bruk av rengjøringsmidler som er effektive mot koronaviruset
  • Internett
  • Sugerør av plast
  • Snackbar
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom
Fra 73,4 US$
Dobbeltrom Superior

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Comfort Hotel Børsparken, Oslo
4,0 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1954 gjesteomtaler
Hotell

Enkelt og greit hotell for kortere oppholdFrokosten - dårlig eggerøre, dårlig melk og juice, kunne hatt egg og bacon.

Egil, 2014-02-16
  • Fasiliteter ved Comfort Hotel Børsparken
  • Sikkerhetskamera i fellesområdene
  • Parkeringsplass
  • WiFi i alle områder
  • Snackbar
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltrom Standard
Lite dobbeltrom
Familierom Standard
+
Dobbeltrom Superior
Dobbeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Vis alle romtyper Comfort Hotel Børsparken

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Citybox Oslo, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 11741 gjesteomtaler
Hotell

Servicen og vennligheten til dei ansatte!Nytt og fint!!Grei beliggenhet!!Too small for two persons if you book small double room - it really small that actually unable to let two persons to live. Self-services even check-in, lack of interaction between the hotel and guests,also no one help if you really get trouble.i don't like here

Fred-ronny, 2014-02-12
  • Fasiliteter ved Citybox Oslo
  • Wi-Fi
  • Sikkerhetsalarm
  • Ekspress-innsjekking/-utsjekking
  • Badeprodukter til engangsbruk (bl.a. miniatyrflasker med sjampo, balsam, dusjsåpe, fuktighetskrem og håndsåpe)
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Lite enkeltrom
Fra 57,4 US$
Lite dobbeltrom
Enkeltrom
Dobbeltrom
Familierom
+
Tomannsrom
Enkeltrom med balkong
Juniorsuite
Vis alle romtyper Citybox Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Grand Hotel, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1379 gjesteomtaler
Hotell

Sentralt beliggende og nære vei til det meste. Kommer helt klart til å bruke dere neste gang jeg skal bestille hotell.Høy musikk på nattestid

Frode, 2014-02-06
  • Fasiliteter ved Grand Hotel
  • WiFi i alle områder
  • Spesialkost (etter avtale)
  • Romservice
  • Røykfritt på hele overnattingsstedet
  • Ettertraktet!
  • Gourmet
  • Designhoteller
  • På landet
Dobbeltrom Grand Deluxe
Rom Superior med king-size-seng
Juniorsuite
Rom Standard med queen-size-seng
Fra 199,1 US$
Dobbeltrom
Rom Standard med king-size-seng
Fra 199,1 US$
Vis alle romtyper Grand Hotel

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotell i Oslo. Anmeldelser av hotell Oslo

Velkommen til Oslo. Oppgi datoer og velg blant over 139 overnattingssteder!. Finn et sted å bo i Oslo. Book til den beste prisen! Oslo → Hoteller Oslo, Vandrerhjem, Leiligheter Oslo, Leilighetshoteller, Feriehus Oslo. Finn billige hoteller og overnatting Oslo. Hotell i Oslo — Sammenlign 139 hoteller i Oslo.

Hvorfor skal du velge ehotelsreviews.com?

Book nå, betal senere Med GRATIS avbestilling på de fleste rommene

Ærlige omtaler

Ærlige omtaler

Våre hotellanmeldelser vil hjelpe deg med å finne det beste tilbudet på det rette stedet.

 ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com har et stort utvalg av flere enn 600 000 hoteller i mer enn 200 land.

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Vi har mer enn bare hoteller. Se vårt store utvalg av ulike typer overnattingssteder.

Vi snakker språket ditt

Vi snakker språket ditt

Nettsider på Norsk og 17 andre språk

Se hoteller på et kart
Søk i nærheten for i kveld
Fant du ikke noe som passer? Fortsett søket