Hoteller i Oslo

Søk

Søk i nærheten for i kveld

Tilbud Oslo

Se hoteller på et kart
Se hoteller på et kart (Oslo) - GPS: 59.91327, 10.73911

Tilbud

stjerner

Poengvurdering

Hotelltype

Pris

Hotellprofiler

Bydel

Byer i nærheten – Oslo

Mest populære byer: Norge

Fleksible reiseplaner?

Mest populære reisemål

Hotellbilder: Clarion Hotel The Hub, Oslo
4,4 /5
Utmerket
Vurdering basert på 3791 gjesteomtaler
Hotell

* Beliggenhet *Service i resepsjon og frokost resturant* Raske heiser

Hilde, 2014-06-05
  • Fasiliteter ved Clarion Hotel The Hub
  • Røykfrie rom
  • Ekspress-innsjekking/-utsjekking
  • Klesrens
  • Parkeringsplass
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • Luksushoteller
  • På landet
Dobbeltrom/Tomannsrom Standard
Dobbeltrom/Tomannsrom Superior
Suite med 1 soverom
Dobbeltrom/Tomannsrom Deluxe
Dobbeltrom Economy
Fra 141,3 US$
Dobbeltrom med byutsikt
Vis alle romtyper Clarion Hotel The Hub

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Oslo
4,1 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1401 gjesteomtaler
Hotell

økologisk frokostmoderne"gjennomsiktig" baderomsdør

Nadia, 2014-05-31
  • Fasiliteter ved Comfort Hotel Xpress Youngstorget
  • Alt av tallerkener, bestikk, glass og annet dekketøy desinfiseres
  • WiFi i alle områder
  • De ansatte følger alle sikkerhetsregler fra lokale myndigheter
  • Døgnåpen resepsjon
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Dobbeltrom Superior
Dobbeltrom Budget
Fra 65,9 US$
Familierom
Vis alle romtyper Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Park Inn by Radisson Oslo, Oslo
4,2 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1649 gjesteomtaler
Hotell

Alt. Prisen var meget bra, personalet var utmerket og beliggenheten ypperlig. Du fikk utrolig mye for prisen. Kommer tilbake dit.Det eneste jeg vil utsette på hotellet er at frokosten ble ryddet bort lenge før kl. 11.00. Det ga oss en lite hyggelig opplevelse. Når dere annonserer at frokosten varer til 11.00 forventer vi at man venter med å rydde bort maten til etter dette kl.slettet.Ellers hadde vi et hyggelig opphold :-)

Per-roe, 2014-04-10
  • Fasiliteter ved Park Inn by Radisson Oslo
  • Aviser
  • WiFi i alle områder
  • Frokost i takeaway-beholdere
  • Hånddesinfeksjon i boenheten og i fellesområder
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Rom Standard
Fra 117,9 US$
Rom Superior med byutsikt og balkong
Rom Superior
Fra 120,2 US$
Juniorsuite
Vis alle romtyper Park Inn by Radisson Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

I DAG
27%
RABATT
Hotellbilder: Karl Johan Hotel, Oslo
4,4 /5
Utmerket
Vurdering basert på 296 gjesteomtaler
Hotell

Meget hyggelig betjening både i resepsjon og de som ordnet rommet.Kunne ikke låse døra fra innsiden, og resepsjonen kunne ikkehjelpe! Varmekabler på badet virket ikke. Veldig lite og trangtbad. Ingen knagger og hylle til å legge fra seg toilettsaker.Dårlig lys for sminking.

Egil, 2014-03-15
  • Fasiliteter ved Karl Johan Hotel
  • Døgnåpen resepsjon
  • Sikkerhetsalarm
  • Røykfritt på hele overnattingsstedet
  • Møte-/selskapslokale
  • Designhoteller
Dobbeltrom Standard
Enkeltrom Standard
Fra 104,2 US$
Tomannsrom Standard
Fra 101,6 US$
Dobbeltrom Superior
Firemannsrom Deluxe
Juniorsuite med utsikt over severdighet
Suite med utsikt over severdighet
Dobbeltrom Deluxe
Dobbeltrom Superior - tilpasset funksjonshemmede
Vis alle romtyper Karl Johan Hotel

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 2131 gjesteomtaler
Hotell

God sevice fra de som vasker samme med de i resepsonHotellet trenger renovering. Slitte rom, mugglukt på bad. Kø ved frokost.

Rose, 2014-03-13
  • Fasiliteter ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
  • Førstehjelpsutstyr er tilgjengelig
  • Gratis Wi-Fi
  • WiFi i alle områder
  • Bar
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • Luksushoteller
  • På landet
Rom Standard
Fra 145,2 US$
Rom Superior
Rom Premium med fjordutsikt
Familierom
Juniorsuite
Rom Superior med panoramautsikt over byen
Familierom med terrasse
Vis alle romtyper Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Scandic Karl Johan, Oslo
4,0 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1266 gjesteomtaler
Hotell

God frokost. God service og rent og pent rom.Resepsjonsbetjeningen var lite hjelpsom og serviceinnstilt - uproffe.

Beate, 2014-03-11
  • Fasiliteter ved Scandic Karl Johan
  • Overnattingsstedet rengjøres av profesjonelle renholdsfirmaer
  • De ansatte følger alle sikkerhetsregler fra lokale myndigheter
  • Boenheten desinfiseres mellom hvert opphold
  • Klesvask
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Dobbeltrom
Fra 75,7 US$
Dobbeltrom Superior

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Comfort Hotel Børsparken, Oslo
4,0 /5
Meget bra
Vurdering basert på 1872 gjesteomtaler
Hotell

Enkelt og greit hotell for kortere oppholdFrokosten - dårlig eggerøre, dårlig melk og juice, kunne hatt egg og bacon.

Egil, 2014-02-16
  • Fasiliteter ved Comfort Hotel Børsparken
  • Heis
  • Fysisk avstand i spiseområder
  • Familierom
  • Regler for fysisk avstand overholdes
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltrom Standard
Lite dobbeltrom
Familierom Standard
Dobbeltrom Superior
Dobbeltrom Standard
Tomannsrom Standard
Vis alle romtyper Comfort Hotel Børsparken

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Citybox Oslo, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 13219 gjesteomtaler
Hotell

Servicen og vennligheten til dei ansatte!Nytt og fint!!Grei beliggenhet!!Too small for two persons if you book small double room - it really small that actually unable to let two persons to live. Self-services even check-in, lack of interaction between the hotel and guests,also no one help if you really get trouble.i don't like here

Fred-ronny, 2014-02-12
  • Fasiliteter ved Citybox Oslo
  • Sikkerhetsalarm
  • Varmeanlegg
  • Klesvask
  • Salgsautomat (drikkevarer)
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Lite enkeltrom
Fra 74,1 US$
Lite dobbeltrom
Enkeltrom
Dobbeltrom
Familierom
Tomannsrom
Enkeltrom med balkong
Juniorsuite
Vis alle romtyper Citybox Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Grand Hotel, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1409 gjesteomtaler
Hotell

Sentralt beliggende og nære vei til det meste. Kommer helt klart til å bruke dere neste gang jeg skal bestille hotell.Høy musikk på nattestid

Frode, 2014-02-06
  • Fasiliteter ved Grand Hotel
  • Familierom
  • Handikapvennlig
  • De ansatte følger alle sikkerhetsregler fra lokale myndigheter
  • Alt av tallerkener, bestikk, glass og annet dekketøy desinfiseres
  • Ettertraktet!
  • Gourmet
  • Designhoteller
  • På landet
Dobbeltrom Grand Deluxe
Rom Superior med king-size-seng
Juniorsuite
Rom Standard med queen-size-seng
Fra 168,8 US$
Dobbeltrom
Rom Standard med king-size-seng
Vis alle romtyper Grand Hotel

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Scandic Victoria, Oslo
4,1 /5
Meget bra
Vurdering basert på 2150 gjesteomtaler
Hotell

Behagelig personale , fin beliggenhet i sentrum flott rom og resepsjon deilig frokost og 2 herlige dager i holmenkollen toppet det hele

Morten, 2014-01-26
  • Fasiliteter ved Scandic Victoria
  • Hånddesinfeksjon i boenheten og i fellesområder
  • Delt materiell som utskrevne menyer, magasiner, penner og papir er blitt fjernet
  • Handikapvennlig
  • Mat leveres trygt innpakket
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Tomannsrom Standard
Fra 85,2 US$
Rom Standard med queen-size-seng
Fra 88,4 US$
Tomannsrom Superior
Rom Superior med queen-size-seng
Familierom
Vis alle romtyper Scandic Victoria

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

I DAG
16%
RABATT
Hotellbilder: Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 6225 gjesteomtaler
Hotell

Fantastisk flink medarbeider i toppbaren som ga oss masse tips om uteliv og restauranger i Oslo. Det ble akkurat som han fortalt oss.Veldig synd at der ikke er en skikkelig relaxavdeling. Bobblepool med mulighet for å kjøpe drinker og lette retter savnet vi veldig. Badsuen var fin, poolen var fin men ingen skikkelig relax. Dette er dårlig på et så stort hotel. Det bør finnes intresse for slikt i Oslo. I stockholm finnes flere relaxhotel...

Per, 2014-01-22
  • Fasiliteter ved Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
  • Privat parkering
  • Concierge
  • Barnemenyer
  • Wi-Fi
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Rom Standard
Fra 145,2 US$
Rom Premium med panoramautsikt over byen
Juniorsuite
Familierom
Rom Superior med byutsikt
Suite med panoramautsikt over fjorden
Rom Premium med panoramautsikt over fjorden
Suite
Rom Superior med utsikt over fjorden
Vis alle romtyper Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Thon Hotel Opera, Oslo
4,4 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1416 gjesteomtaler
Hotell

Fantastisk frokostservering med tilhørende hyggelig personale.Rommet var svært liten. En dobbelseng. Ikke noe sofagruppe å sitte i. Vi måtte se på TV fra sengen.

Terje, 2014-01-21
  • Fasiliteter ved Thon Hotel Opera
  • Røykfrie rom
  • Fysisk avstand i spiseområder
  • Bagasjeoppbevaring
  • Varmeanlegg
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Dobbeltrom Business
Tomannsrom Standard
Suite
Dobbeltrom Superior
Enkeltrom Standard
Fra 132,8 US$
Dobbeltrom Standard
Vis alle romtyper Thon Hotel Opera

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Hotell Bondeheimen, Oslo
4,3 /5
Utmerket
Vurdering basert på 5007 gjesteomtaler
Hotell

Veldig sentral beliggenhet til alle Oslos fasiliteter.Deilig frokost.Kort vei til flybussDusjen var ødelagt, lytt mellom rommene og frokosten var ikke noe særlig bra.

Kjersti, 2013-12-28
  • Fasiliteter ved Hotell Bondeheimen
  • Handikapvennlig
  • Treningsstudio
  • Matpakke
  • Mulighet for kontantløs betaling
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltrom
Fra 97,2 US$
Dobbeltrom Superior
Tomannsrom Deluxe
Familierom (2 voksne + 2 barn)
Dobbeltrom Standard
Familierom Deluxe
Tomannsrom Superior
Juniorsuite
Vis alle romtyper Hotell Bondeheimen

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Anker Hotel, Oslo
4,1 /5
Meget bra
Vurdering basert på 9662 gjesteomtaler
Hotell

Jeg likte dette hotellet meget godt!Vennlig betjening,kjempebra rom,flott frokost og nyrenoverte fasiliteter. Hit kommer jeg gjerne igjen!Personale er ikke hyggelige Nye håndklærne lukter svette Myebråk/dunking om natta

Tore, 2013-12-22
  • Fasiliteter ved Anker Hotel
  • Bagasjeoppbevaring
  • Parkeringsplass på stedet
  • Skiaktiviteter
  • Hage
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
  • På landet
Enkeltrom
Fra 68,4 US$
Dobbeltrom
Tomannsrom
Tremannsrom
Enkeltrom Superior
Familierom
Dobbeltrom Budget (140 cm bred seng)
Dobbeltrom/Tomannsrom
Dobbeltrom Deluxe
Familierom
Vis alle romtyper Anker Hotel

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotellbilder: Thon Hotel Astoria, Oslo
4,2 /5
Utmerket
Vurdering basert på 1988 gjesteomtaler
Hotell

Enkelt, billig, god beliggenhet

Roy, 2013-11-26
  • Fasiliteter ved Thon Hotel Astoria
  • Gjestene kan takke nei til rengjøring av boenheten sin
  • Alt av tallerkener, bestikk, glass og annet dekketøy desinfiseres
  • Skjermer eller fysiske barrierer er satt opp mellom ansatte og gjester der det er behov
  • Delt materiell som utskrevne menyer, magasiner, penner og papir er blitt fjernet
  • Ettertraktet!
  • Designhoteller
Enkeltrom Standard
Dobbeltrom Standard
Familierom
Tomannsrom Standard
Lite enkeltrom
Fra 98,3 US$
Rom med queen-size-seng
Vis alle romtyper Thon Hotel Astoria

Veiledende pris - Pris for én natt (per rom)

Hotell i Oslo. Anmeldelser av hotell Oslo

Velkommen til Oslo. Oppgi datoer og velg blant over 110 overnattingssteder!. Finn et sted å bo i Oslo. Book til den beste prisen! Oslo → Hoteller Oslo, Vandrerhjem, Leiligheter Oslo, Leilighetshoteller. Finn billige hoteller og overnatting Oslo. Hotell i Oslo — Sammenlign 110 hoteller i Oslo.

Hvorfor skal du velge ehotelsreviews.com?

Book nå, betal senere Med GRATIS avbestilling på de fleste rommene

Ærlige omtaler

Ærlige omtaler

Våre hotellanmeldelser vil hjelpe deg med å finne det beste tilbudet på det rette stedet.

 ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com har et stort utvalg av flere enn 600 000 hoteller i mer enn 200 land.

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Vi har mer enn bare hoteller. Se vårt store utvalg av ulike typer overnattingssteder.

Vi snakker språket ditt

Vi snakker språket ditt

Nettsider på Norsk og 17 andre språk

Se hoteller på et kart
Søk i nærheten for i kveld
Fant du ikke noe som passer? Fortsett søket