Meget bra

3,8 /5

Vurdering basert på 113 gjesteomtaler

Søkefiltre

Sjekk beliggenhet
Sjekk beliggenhet (Piedra de Agua Merida) - GPS: 20.9678900000000, -89.6229000000000
Søk i nærheten for i kveld

TilbudMérida

Fortsatt på leting etter det perfekte overnattingsstedet?

Hoteller i samme pris

Hoteller i en lignende standard

Overnattingssteder i nærheten – Piedra de Agua Merida

Piedra de Agua Merida

  • Calle 60 No 498 x 59 y 61, 97000 Mérida, Piedra de Agua Merida,Mexico Mexico - Vis på kart
3,8 /5
Meget bra
Hotelltype: Hotell
Vis priser

Alle bookinger bekreftes umiddelbart. Ingen venting, ingen e-postkorrespondanse, ingen uvisshet.

Del dette hotellet med vennene dine

Hotellprofiler – Piedra de Agua Merida

Kort beskrivelse

Piedra de Agua Merida is located in central Merida, in the same street where popular bars and restaurants are located. The hotel also features an outdoor swimming pool, free Wi-Fi and massage services.

Offering a 24 hour front desk service, Piedra de Agua has a garden, on-site restaurant and bar, newspapers and luggage storage.

The rooms feature minimalist décor, with white linens, and offer a ceiling fan, free toiletries and hairdryer in the bathroom. Also available is a flat-screen satellite TV and a wardrobe. All rooms are air conditioned.

There are two bus stations available within 100 metres from the hotel. Free cultural events can be found in Merida’s main square, just 5 minutes' walk away, where also guests can find the Yucatan’s Contemporary Art Museum.

Ant. rom: 20

Viktig informasjon

Restauranten er stengt mellom on. 02. sep. 2020 og lø. 17. okt. 2020
Baren er stengt mellom on. 02. sep. 2020 og lø. 17. okt. 2020
Spa- og velværeavdelingen er stengt mellom on. 02. sep. 2020 og lø. 17. okt. 2020
POOL: stengt fra on. 02. sep. 2020 til lø. 17. okt. 2020
Please note that Junior and Master Suites do not have windows.

Se ledige datoer

Suite

Romfasiliteter

Klimaanlegg, Vifte, Strykejern, Klesstativ, Flislagt gulv, Håndkle ved bassenget, Søppelbøtter, Barnesenger

Bad

Dusj, Hårføner, Badekar eller dusj, Toalettpapir, Sjampo, Bidé, Såpe til kroppsvask, Gratis badeprodukter, Eget bad, Toalett, Balsam

Teknisk utstyr

Betal-TV, Flatskjerm-TV, TV, Kabel-TV, Satellitt-TV, Telefon

Mat og drikke

Vannflaske, Minibar

Tjenester og ekstratilbud

Håndklær, Vekking

Uteareal/utsikt

Balkong, Utsikt

Fremkommelighet

Øvre etasjer kun tilgjengelig via trapp

Fysisk avstand

Eget klimaanlegg i boenheten

Dobbeltrom med 2 dobbeltsenger

Romfasiliteter

Søppelbøtter, Myggnett, Flislagt gulv, Vifte, Strykejern, Klesstativ, Håndkle ved bassenget, Klimaanlegg, Skrivebord, Barnesenger

Bad

Gratis badeprodukter, Badekar eller dusj, Balsam, Toalett, Såpe til kroppsvask, Toalettpapir, Eget bad, Sjampo, Hårføner, Dusj, Bidé

Teknisk utstyr

Satellitt-TV, TV, Kabel-TV, Telefon, Flatskjerm-TV, Betal-TV

Mat og drikke

Minibar, Vannflaske

Tjenester og ekstratilbud

Vekking, Håndklær

Fremkommelighet

Øvre etasjer kun tilgjengelig via trapp

Fysisk avstand

Eget klimaanlegg i boenheten

The Junior Suite features 2 double beds, and offers air conditioning, ceiling fan, working desk, closet, cable TV and telephone. The private bathroom features a shower, hairdryer, and free toiletries.

Rom Standard med queen-size-seng

Uteareal/utsikt

Utsikt, Balkong

Fysisk avstand

Eget klimaanlegg i boenheten

Etter at du har booket, finner du hotellets kontaktopplysninger, som telefonnummer og e-postadresse, i bookingbekreftelsen.

Fasiliteter på Piedra de Agua Merida

Generelt

Parkeringsplass, WiFi i alle områder

Aktiviteter

Levende musikk/forestillinger

Tjenester

Wi-Fi, Internett, Gratis Wi-Fi

Mat og drikke

Romservice, Frokost på rommet, Restaurant, Levering av matvarer, Bar

Basseng og velvære

Basseng-/strandhåndklær, Utendørsbasseng (helårsåpent), Basseng, Spa- og velværeavdeling, Massasje, Lite badebasseng, Utendørsbasseng

Transporttilbud

Flyplasstransport (koster ekstra), Bilutleie, Transporttilbud (koster ekstra), Flyplasstransport

Resepsjonstjenester

Valutaveksling, Døgnåpen resepsjon, Betjent parkering, Aviser, Bagasjeoppbevaring, Turistinformasjon

Fellesområder

Solterrasse, Hage, Terrasse

Underholdning og familietjenester

TV-kanaler for barn

Rengjøring

Daglig rengjøring, Klesvask, Stryk av tøy

For jobbreisende

Faks/kopimaskin

Butikker

Suvenir-/gavebutikk

Annet

Eget røykeområde, Røykfrie rom, Klimaanlegg, Familierom

Sikkerhet

Safe, Brannslukningsapparater, Sikkerhetskamera i fellesområdene

Sikkerhet

De ansatte følger alle sikkerhetsregler fra lokale myndigheter, Tilgang til profesjonell helsehjelp, Gjestene har tilgang til munnbind, Førstehjelpsutstyr er tilgjengelig, Faste rutiner for å sjekke gjestenes helse, Delt materiell som utskrevne menyer, magasiner, penner og papir er blitt fjernet, Overnattingsstedet tilbyr gjestene termometre, Hånddesinfeksjon i boenheten og i fellesområder

Fysisk avstand

Mulighet for kontantløs betaling, Skjermer eller fysiske barrierer er satt opp mellom ansatte og gjester der det er behov, Regler for fysisk avstand overholdes, Kontaktløs innsjekking/utsjekking

Rengjøring og desinfisering

Boenheten forsegles etter rengjøring, Overnattingsstedet rengjøres av profesjonelle renholdsfirmaer, Boenheten desinfiseres mellom hvert opphold, Bruk av rengjøringsmidler som er effektive mot koronaviruset, Sengetøy, håndklær og annet tøy vaskes i samsvar med retningslinjer fra lokale myndigheter

Trygg mathåndtering

Alt av tallerkener, bestikk, glass og annet dekketøy desinfiseres, Mat leveres trygt innpakket, Gjestene kan få maten levert på boenheten, Fysisk avstand i spiseområder

Internett

Gratis Wi-Fi! Wi-Fi er tilgjengelig over hele overnattingsstedet gratis.

Parkeringsplass

Offentlig parkeringsplass finnes i nærheten (forhåndsreservasjon ikke nødvendig) og koster 195,77 MXN per dag.

Regler hos Piedra de Agua Merida

Innsjekking

Fra 15:00 Til 20:00

Utsjekking

Fra 08:00 Til 12:00

Barn og ekstra senger

Alle barn er velkomne.
1 barn under 18 år kan sove i senger som allerede står på rommet, kostnadsfritt.
Det er ingen mulighet for ekstra senger på rommet.
Maks antall gjester per rom er 4.
Det er ingen mulighet for babysenger på rommet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Betal under oppholdet med

Språk

     

Kontaktmuligheter

☎ telefon
@ E-post

Legg til en vurdering – Piedra de Agua Merida

Din erfaring vil være til stort hjelp for andre reisende. Vurder på en skala fra 1-5 utstyr som du har benyttet deg av under hotelloppholdet Piedra de Agua Merida samt la oss få vite hva du mener. Din mening er viktig!

Takk for at du delte opplevelsen din.

Fasiliteter på Piedra de Agua Merida

Generelt

Parkeringsplass
WiFi i alle områder

Aktiviteter

Levende musikk/forestillinger

Tjenester

Wi-Fi
Internett
Gratis Wi-Fi

Mat og drikke

Romservice
Frokost på rommet
Restaurant
Levering av matvarer
Bar

Basseng og velvære

Basseng-/strandhåndklær
Utendørsbasseng (helårsåpent)
Basseng
Spa- og velværeavdeling
Massasje
Lite badebasseng
Utendørsbasseng

Transporttilbud

Flyplasstransport (koster ekstra)
Bilutleie
Transporttilbud (koster ekstra)
Flyplasstransport

Underholdning og familietjenester

TV-kanaler for barn

Rengjøring

Daglig rengjøring
Klesvask
Stryk av tøy

Generell vurdering av rommet *

    Romkomfort og -kvalitet
    Renslighet
    Fasiliteter
    Valuta for pengene
    Personalets vennlighet og kompetanse

Summarize your review in one sentence

Anmeldelsen din - Piedra de Agua Merida *

Din vurdering av hotelloppholdet Piedra de Agua Merida

Dette feltet er obligatorisk.

Det er ikke nødvendig å være pålogget for å kunne legge ut vurdering. Deres vurderinger vil imidlertid bli publisert på internettsiden først etter at moderatoren har godkjent dem. Dette skal sikre rettighetshaveren i å opprettholde et høyt nivå av innhold presentert på internettsiden samt unngå at vulgære tekster, søppelpost eller tekster ikke forbundet med et bestemt objekt publiseres på siden.

Alle obligatoriske felt er merket med (*).

Hvorfor skal du velge ehotelsreviews.com?

Book nå, betal senere Med GRATIS avbestilling på de fleste rommene

Ærlige omtaler

Ærlige omtaler

Våre hotellanmeldelser vil hjelpe deg med å finne det beste tilbudet på det rette stedet.

 ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com gir deg det største utvalget av hoteller

ehotelsreviews.com har et stort utvalg av flere enn 600 000 hoteller i mer enn 200 land.

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Beste overnatting på ehotelsreviews.com

Vi har mer enn bare hoteller. Se vårt store utvalg av ulike typer overnattingssteder.

Vi snakker språket ditt

Vi snakker språket ditt

Nettsider på Norsk og 17 andre språk

Vis dette hotellet på kartet
Legg til en vurdering
Søk i nærheten for i kveld
Fant du ikke noe som passer? Fortsett søket